KDL Automotive Nazomer Check

controle

De zomer mag dan wel ten einde lopen, maar dat betekent niet dat uw auto geen aandacht meer verdient. Integendeel, na maanden van zon, hitte en lange reizen is het essentieel om uw voertuig goed te laten controleren. Bij KDL Automotive begrijpen we dat uw auto een waardevol bezit is, en daarom bieden we de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat uw voertuig in topconditie blijft in de nazomer: de KDL Automotive Nazomer Check.

Onze Nazomer Check is een uitgebreide inspectie van uw auto, uitgevoerd door onze ervaren en deskundige monteurs. Voor slechts €24,50 bieden we u gemoedsrust en zorgen we ervoor dat uw auto klaar is voor de komende seizoenen.

Wat omvat de KDL Automotive Nazomer Check?

1. Verlichtingscontrole: We inspecteren alle verlichtingselementen van uw auto om ervoor te zorgen dat u goed zichtbaar bent en dat u de weg goed kunt zien.

2. Bandeninspectie: Uw banden zijn het enige contactpunt tussen uw auto en de weg. We controleren de bandenspanning en slijtage, en zorgen ervoor dat uw banden in optimale conditie verkeren.

3. Onderstel inspectie: Het onderstel van uw auto is van cruciaal belang voor een soepele en veilige rit. We controleren het onderstel op eventuele slijtage, schade of lekkages.

4. Remsysteemcontrole: Veiligheid staat voorop. Onze monteurs controleren uw remmen om er zeker van te zijn dat ze goed functioneren.

5. Vloeistoffen bijvullen: We controleren alle essentiële vloeistoffen , waaronder olie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof.

6. Algemene inspectie: Onze monteurs voeren een algemene inspectie uit om eventuele andere potentiële problemen op te sporen en aan te pakken voordat ze ernstiger worden.

Na de KDL Automotive Nazomer Check kunt u met een gerust hart de weg op, wetende dat uw auto in uitstekende staat verkeert en klaar is voor de herfst en winter. Bovendien kan regelmatig onderhoud u helpen om onverwachte reparatiekosten te voorkomen.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor de KDL Automotive Nazomer Check voor slechts €24,50. Uw auto verdient de beste zorg, en bij KDL Automotive bieden we die zorg graag. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten. We kijken ernaar uit om u en uw auto van dienst te zijn.