KDL Automotive Winter Check

controle

Wintercheck bij KDL Automotive voor slechts 25 euro!

Bereid je auto voor op de winter met de uitgebreide wintercheck van Autobedrijf KDL Automotive. Voor slechts 25 euro controleren onze ervaren monteurs essentiële punten om ervoor te zorgen dat jouw voertuig klaar is voor de koude maanden.

Wat wordt gecontroleerd:

  1. Verlichting: We controleren de werking van alle verlichtingselementen om ervoor te zorgen dat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in de donkere wintermaanden.

  2. Banden: Onze experts inspecteren de banden op slijtage, beschadigingen en de juiste bandenspanning. Goede grip is van essentieel belang op gladde en natte wegen.

  3. Accu: Een gezonde accu is cruciaal, vooral in koudere temperaturen. We testen de accu om ervoor te zorgen dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het starten van je auto.

  4. Remmen: De remmen worden grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren, waardoor je veilig kunt stoppen, zelfs in winterse omstandigheden.

  5. Vloeistoffen: We controleren en vullen indien nodig de verschillende vloeistoffen aan, zoals koelvloeistof, ruitenwisservloeistof en remvloeistof, om ervoor te zorgen dat je auto soepel blijft functioneren.

  6. Algemene inspectie: Tot slot voeren we een algemene inspectie uit om eventuele andere potentiële problemen op te sporen en zorgen we ervoor dat je met een gerust hart de winter tegemoet gaat.

Laat je auto niet aan het toeval over en boek nu onze wintercheck voor slechts 25 euro. Bij Autobedrijf KDL Automotive staan we klaar om jouw voertuig winterklaar te maken. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor deze waardevolle service, zodat je met vertrouwen de weg op kunt gaan, ongeacht de weersomstandigheden.